Ontruimingsplattegronden

Met onze moderne apparatuur helpen wij u de vluchtroutes in uw gebouw in kaart te brengen en volledige plattegronden op te stellen. 

Vluchtroute plattegrond

Een overzicht van de aanwezig routes

Snel en accuraat in beeld

Wij maken de ontruimingsplattegrond voor uw pand met behulp van onze 3D scan apparatuur. Met onze 3D scanners brengen we in korte tijd uw volledige pand in kaart. Nadat uw pand is ingescand worden deze metingen door onze tekenaars verwerkt tot ruwe plattegronden van uw pand. 

Bij het uitwerken van uw plattegrond volgen onze tekenaars de NEN 8112 richtlijn om er voor te zorgen dat de kwaliteit van uw plattegrond gewaarborgd is. Na het inscannen van uw pand ontvangt u de ontruimingsplattegrond vaak al binnen 5 werkdagen.

Ontruimingsplattegronden verplicht

Een onmisbaar onderdeel voor de veiligheid

U bent verplicht een vluchtwegplattegrond voor uw pand te hebben wanneer er een brandmeldinstallatie in het pand aanwezig is. Of uw pand een brandmeldinstallatie moet hebben hangt af van verschillende factoren.

Bij kantoorpanden is een brandmeldinstallaties verplicht bij een gebruiksoppervlakte van 500 vierkante meter en/of als het gebouw uit meer dan één bouwlaag bestaat.  De ontruimingsplattegrond wordt opgesteld volgens de NEN 8112 richtlijn waardoor uw plattegrond voldoet aan de wettelijke eisen. Heeft u een ontruimingsplattegrond nodig? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veelgestelde vragen

Alles wat u wilt weten over Ontruimingsplattegronden

U ontvangt de ontruimingsplattegrond digitaal zodat u deze op gewenst formaat kunt laten afdrukken om in uw pand op te hangen. 

Bij het opstellen van uw ontruimingsplattegrond volgen wij de NEN 8112 richtlijn. Door deze richtlijn te volgen zorgen wij ervoor dat uw plattegrond altijd voldoet aan de gestelde eisen. 

Uw pand dient over een ontruimingsplattegrond te beschikken wanneer er in uw pand een brandmeldinstallatie aanwezig is. Afhankelijk van de grootte en de gebruiksfunctie van uw pand bent u verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?