Portefeuilles

Bent u vastgoedeigenaar of beheerder en op zoek naar een energielabel voor meerdere woningen? Bij Enerkorp helpen wij u met het opstellen van energielabels en uitvoeren van andere benodigde diensten voor uw vastgoedportefeuille. 

Thermografisch onderzoek -1

Bespaar tijd en geld

Een energielabel voor uw gehele portefeuille

Bent u eigenaar of beheerder van een portefeuille met meerdere woningen of bedrijfspanden? Dan krijgt u regelmatig te maken met de verplichtingen omtrent het energielabel. Wanneer u een volledige portefeuille bij ons onderbrengt kunnen wij vaak de energielabel inspecties clusteren waardoor de prijs per inspectie sterk daalt. 

Beheert of bezit u 1 of meerdere recreatiewoningen? Dan krijgt u te maken met veranderende wetgeving. Per 1 januari 2024 gaat de inspectie leefomgeving en transport actief controleren op de aanwezigheid van energielabels bij recreatiewoningen. Op het moment dat een recreatiewoning geen geldig energielabel heeft ontvangt u een boete die kan oplopen tot 900 euro. Wanneer er voor meerdere woningen op een vakantiepark energielabels opgesteld moeten worden zal de prijs per label aanzienlijk lager liggen dan bij losse inspecties. 

Wij nemen uw zorgen weg

Effectief en overzichtelijk

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van energielabels. Wanneer u alle adressen bij ons aanmeld maken wij een planning voor alle uit te voeren inspecties. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook al het contact met eventuele huurders voor onze rekening nemen. Wij brengen snel en effectief overzicht in de status van uw portefeuille. Naast het opstellen van de energielabels kunnen wij ook een maatwerkadvies opstellen waarbij we focussen op het verbeteren van de slechtste labels binnen uw portefeuille. 

Bent u benieuwd naar de voordelen voor uw portefeuille? Neem dan contact met ons op om de voordelen te bespreken? 

 

Bouw op ervaring

Ruime ervaring in portefeuilles

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het beheren van portefeuilles. Dit doen wij met name in opdracht van woningbouwverenigingen, makelaars, vakantieparken en vastgoedbeheerders. Al onze adviseurs zijn gediplomeerd voor  het opstellen van energielabels en maatwerkadviezen voor zowel woningen als bedrijfspanden. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?