Gebouw plattegrond

Om uw object zo goed mogelijk in beeld te brengen kunnen maken wij met onze moderne apparatuur volledige plattegronden van uw gebouw maken die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. 

Plattegronden voor uw gebouw

Veelzijdige plattegronden

Gaat u uw pand renoveren of een nieuwe bestemming geven? Dan is het belangrijk dat alle maatvoering van uw pand accuraat is vastgelegd. Met behulp van onze 3D scan apparatuur brengen we uw pand zeer snel en accuraat in beeld. 

Nadat uw pand is ingescand gaan onze tekenaars aan de slag om een volledige plattegrond met maatvoering voor uw pand te maken. Doordat alle maatvoering tot op 8 millimeter nauwkeurig in beeld is gebracht weet u precies hoeveel ruimte u heeft binnen uw pand. Benieuwd wat een plattegrond van uw pand voor uw project kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Duidelijk communicatiemideel

Uw gebouw visueel duidelijk in beeld gebracht

Nadat de data van uw pand zijn verwerkt ontvangt u verschillende tekeningen van aanzichten van uw pand met de maatvoering. Doordat alle maatvoering visueel in kaart is gebracht kan er eenvoudig gecommuniceerd worden met de verschillende belanghebbenden binnen uw project. 

Doordat alle afmetingen zeer accuraat zijn vastgelegd weet u op voorhand al of elders gefabriceerde onderdelen gaan passen in uw pand. Dit zorgt voor minder meerwerk op locatie waardoor uw renovatie soepeler verloopt. 

gebouw visueel duidelijk in beeld

Veelgestelde vragen

Alles wat u wilt weten over gebouw plattegronden.

Vaak is er al een plattegrond van de vloeroppervlaktes van uw pand beschikbaar. Bij een grote renovatie of herbestemming van een locatie is het van belang dat ook alle maatvoering boven de vloer accuraat in beeld is gebracht.

Nadat uw pand is uitgewerkt hebben wij een digitaal model van uw pand. In dit model kunnen wij ook aanpassingen doen zodat eventueel geplande renovaties al in de tekening kunnen worden gezet voorafgaand aan de renovatie. 

De kosten voor een volledige plattegrond van uw pand hangen sterk af van de afmetingen van uw pand. Het opstellen van een volledige plattegrond van uw pand is al mogelijk vanaf 300 euro. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?