Maatwerkadvies

In aanvulling op het opstellen van het energielabel helpen wij onze klanten graag met advies op maat. Zo geven wij u de exacte stappen die u kunt nemen om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. 

Heldere rapportage

Alle mogelijke verbeteringen op een rijtje

Heldere rapportage

Nadat uw woning of bedrijfspand is voorzien van een energielabel door 1 van onze gediplomeerde adviseurs gaan wij kijken naar de opties om uw pand verder te verduurzamen. Afhankelijk van uw wensen gaan wij berekenen welke maatregelen het beste aansluiten op uw situatie. Nadat het maatwerkadvies is opgesteld ontvangt u een rapportage met daarin alle te nemen maatregelen en het effect van iedere maatregel op uw energielabel. 

Benieuwd naar de verduurzamingsmogelijkheden voor uw pand? Neem dancontact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

Een duidelijk overzicht met de te nemen stappen

Concrete stappen

Nadat het energielabel voor uw pand is bepaald stellen wij een rapportage op met daarin alle te nemen maatregelen. Deze maatregelen stemmen wij volledig af op uw wensen als pandeigenaar. Zo kan het zijn dat u wilt voldoen aan de label C verplichting voor kantoren. In dat geval stellen wij voor u een advies op om zo effectief mogelijk naar energielabel C toe te gaan. 

U ontvangt van ons een heldere rapportage met daarin alle maatregelen benoemd en per maatregelen het effect op het energielabel. Met ons heldere stappenplan is het voor u direct inzichtelijk welke maatregelen er genomen moeten worden om te komen tot uw doelstelling. In sommige gevallen hebben wij ook samenwerkingen met bedrijven die energie besparende maatregelen bij uw pand kunnen realiseren.  

Energielabel snel en accuraat door enerkorp

Haalbare en duurzame adviezen

Uw portefeuille verduurzamen

 Naast het opstellen van maatwerkadviezen voor individuele panden kunt u ook een volledige portefeuille bij ons onderbrengen. Wij gaan dan voor uw volledige portefeuille het huidige energielabel vaststellen en vervolgens kunnen wij voor uw volledige portefeuille een plan maken om zo effectief mogelijk te verduurzamen. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?