Funda plattegronden

Om uw object zo goed mogelijk in beeld te brengen maken wij met behulp van onze 3D scan apparatuur een verkoop plattegrond voor op Funda zodat uw pand een hogere positie krijgt.

Betere vindbaarheid op Funda

Krijg een hogere positie in Funda

Funda plattegronden geven potentiele kopers of huurders van uw pand een goed beeld van de aanwezige ruimtes in het pand.  Tevens krijgt uw woning op Funda een extra icoontje met ‘plattegrond’, dit zorgt voor een hogere ranking in de Funda zoekresultaten. Ook maakt u met een plattegrond uw objectpresentatie compleet. Bij het inmeten van uw pand word er gemeten comform de branchebrede meetinstructie voor makelaars. Gedurende de meting maken onze adviseurs gebruik van een 3D scanner waardoor uw efficiënt, accuraat en effectief kan worden ingemeten. 

Zo ziet een Funda plattegrond er uit

Uw woning visueel aantrekkelijk in beeld gebracht

Nadat uw woning volledig is ingemeten gaan onze tekenaars aan de slag met uw Funda plattegrond. Onze tekenaars maken per verdieping een plattegrond van uw pand waarbij per ruimte de afmetingen worden aangegeven. De plattegrond kan vervolgens ingericht worden met meubels naar keuze om daarmee potentiele kopers of huurders een nog beter beeld van uw pand te geven. Wanneer u een Funda plattegrond combineert met bijvoorbeeld het energielabel of 1 van onze overige diensten bent u nog voordeliger uit. 

Voorbeeld plattegrond Funda

Wat kost een Funda plattegrond?

De prijs voor uw Funda plattegrond hangt sterk af van het type object en het type plattegrond dat u wenst te ontvangen. Bij het opstellen van plattegronden maken wij onderscheid tussen 3 categorieën, 2D plattegronden, 2D gemeubileerd en 3D plattegronden. Alle prijzen zijn voor woningen tot 200 vierkante meter en alle prijzen zijn inclusief BTW. Wanneer u een funda plattegrond combineert met 1 van onze overige diensten zoals bijvoorbeeld een energielabel, zal de prijs voor de plattegrond nog lager liggen. 

  • Funda plattegrond (2D) €100

    Funda plattegrond van uw woning met daarin alle binnen en buitenmuren weergegeven.

  • Funda plattegrond (2D gemeubileerd) €120

    Funda plattegrond van uw woning met daarin alle binnen en buitenmuren weergegeven en meubels.

  • Funda plattegrond (3D) €140

    Funda plattegrond van uw woning die volledig 3D weer te geven is.

Veelgestelde vragen

Alles wat u wilt weten over Funda plattegronden

Al onze plattegronden worden gemaakt in het programma Floorplanner. De plattegronden die uit Floorplanner komen kunnen direct op Funda geplaatst worden. Wilt u uw plattegrond als een ander type bestand ontvangen? Zoek dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Nadat de plattegrond is opgesteld en bij u is aangeleverd kunnen er altijd nog wijzigingen worden doorgevoerd. Denk hierbij aan het toevoegen of weghalen van meubels in de plattegrond.

Dit kan absoluut. U kunt het opstellen van een Funda plattegrond eenvoudig en voordelige combineren met bijvoorbeeld een energielabel of een huurpunten telling. 

Zakelijke klanten kunnen voor Funda plattegronden uitstekend bij ons terrecht. Wij hebben een samenwerking met een breed scala aan makelaars waarvoor wij Funda plattegronden en meetrapporten opstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als zakelijke klant? Neem dan contact met ons op. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?