Plattegronden

Wij helpen u om uw gebouw of perceel duidelijk en overzichtelijk in beeld te brengen.

zorg ervoor dat uw woning sneller wordt verkocht

Funda plattegrond

Wanneer u uw pand te koop of te huur aan gaat bieden is het van belang dat potentiele kopers of huurders een goed beeld krijgen van de ruimtes in het pand. Met behulp van onze 3D scan apparatuur meet onze adviseur uw volledige pand in. Vervolgens maken onze tekenaars met behulp van het programma Floorplanner een plattegrond die u direct op Funda kunt plaatsen. De aanwezigheid van een plattegrond zorgt niet alleen voor een duidelijk beeld van de ruimte in uw pand maar het zorgt er ook voor dat u hoger komt te staan op funda en dit zorgt voor een grotere kans op verkoop of verhuur van uw object. 

laat uw gebouw overzichtelijk in beeld brengen

Gebouw plattegrond

U gaat uw pand renoveren of een nieuwe bestemming geven? Dan is het van belang dat alle afmeting van uw pand accuraat in beeld zijn gebracht. Onze adviseurs brengen alle afmetingen in uw pand effectief en efficiënt in beeld met onze 3D scan apparatuur. Nadat uw pand volledig is ingescand gaan onze tekenaars voor u aan de slag om per verdieping duidelijke plattegronden van uw pand te maken. U kunt vervolgens zelf bepalen welke gegevens u wel en niet zichtbaar wilt hebben in de plattegrond en ook het detail niveau van de plattegrond kunt u nog bepalen. Los van een platte 2D plattegrond kunnen wij u ook van dienst zijn met 3D plattegronden van uw pand of met doorsnedes per aanzicht van uw pand.

Maak de vluchtroutes in uw pand overzichtelijk

Ontruimingsplattegrond

Wanneer bent u verplicht om een ontruimingsplattegrond van uw pand te hebben? Wanneer uw pand beschikt over een brandmeldinstallatie is het verplicht om ook een vluchtroute/ontruimingsplattegrond van uw pand te hebben. 

Onze adviseurs brengen uw volledige pand in kaart met behulp van onze 3D scan apparatuur. Wanneer het volledige pand is ingemeten gaan onze tekenaars aan de slag om uw vluchtwegplattegrond in orde te maken. Wij zorgen ervoor dat uw vluchtwegplattegrond voldoet aan alle wettelijke eisen zodat er een duidelijke plattegrond is in het geval van brand of andere calamiteiten. 

Wij brengen de oppervlaktes van uw pand in kaart

Meetrapport NEN2580

Gaat u uw woning of bedrijfspand verkopen of verhuren? Dan is het van belang dat uw pand beschikt over een accurate plattegrond. Bij het opstellen van de plattegrond is het niet alleen van belang dat deze er visueel goed uitziet maar de weergegeven afmetingen moet ook onderbouwd zijn. 

Wanneer wij een funda plattegrond voor u opstellen kunnen wij ook een meetrapport voor u maken. Dit meetrapport omschrijft de manier waarop er is gemeten en er word per onderdeel van het pand toegelicht wat de afmetingen exact zijn. Deze NEN2580 meetrapportage dient als bewijslast voor potentiële kopers of huurders om vast te stellen dat alle weergegeven afmetingen ook daadwerkelijk kloppen. 

Alles in huis voor uw verduurzamingsproject

Een overzicht van onze duurzame diensten in de vastgoedsector. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?