Onze diensten

Bij Enerkorp bieden we verschillende diensten op het gebied van verduurzaming voor zowel particulieren als bedrijfseigenaren. 

Alle woningen en bedrijfspanden zijn verplicht een geldig definitief energielabel te hebben

Bereid uw gebouw voor op de toekomst

Energielabels

Energielabels spelen een steeds belangrijkere rol bij zowel woningen als bedrijfspanden. Alle woningen en bedrijfspanden zijn verplicht een geldig definitief energielabel te hebben op het moment dat deze verkocht of verhuurd worden. Sommige panden zijn niet label plichtig, afhankelijk van de gebruiksfunctie. Alle energielabels worden opgesteld door een gediplomeerd adviseur en ieder bedrijf die energielabels afmeld in het landelijk register dient gecertificeerd te zijn volgens de BRL9500.

Het energielabel speelt een rol bij verkoop, verhuur en financiering van uw pand en daarom is het belangrijk om de energielabels voor uw vastgoed op orde te hebben. Wij kunnen zowel uw energielabel opstellen als het geven van adviezen waarmee u het energielabel kunt verbeteren.  

alle maatvoering van uw pand in beeld gebracht

Plattegronden

Plattegronden zijn cruciaal bij verschillende type projecten. Wanneer u als makelaar een woning te koop aan gaat bieden is het van belang dat er accurate en duidelijke plattegronden van het pand aanwezig zijn. Wanneer u een pand gaat renoveren, slopen of een nieuwe bestemming gaat geven is het van belang dat alle afmetingen accuraat zijn vastgelegd. Wij brengen uw pand met behulp van onze 3D scan apparatuur volledig in kaart en verwerken deze gegevens tot bruikbare plattegronden. 

Heeft u een plattegrond nodig voor uw project? Zoek dan direct contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Breng uw gebouw tot in detail in beeld

3D scanning

3D scanning kan bij verschillende soorten projecten van toegevoegde waarde zijn. Wanneer u een project gaat renoveren, opnieuw inrichten of een nieuwe bestemming gaat geven is het van belang dat alle afmetingen van het object zijn vastgelegd. Hetzelfde geldt wanneer u een bestaande installatie of productielijn wilt verbouwen of uitbreiden met nieuwe machines.

Onze adviseurs scannen uw volledige object vaak al binnen één uur in met behulp van onze mobiele 3D scanners. Nadat uw object is ingescand hebben wij een pointcloud met alle datapunten van uw object. Deze pointcloud wordt vervolgens door onze tekenaars verwerkt tot bruikbare gegevens. Na het uitwerken van de 3D scan kunnen wij u een overzicht geven met alle relevante maatvoering van uw object. Ook is het mogelijk om uw object te laten modelleren tot een CAD/BIM model. Dit model kunt u vervolgens importeren in ieder tekenprogramma zodat u zelf ook nog aanpassingen aan het model kunt uitvoeren. 

Breng in kaart waar verbetermogelijkheden liggen

Maatwerk advies

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen is het van belang dat er een goed plan ligt met welke stappen er moeten worden genomen. Onze adviseurs inspecteren uw woning en brengen in kaart welke maatregelen uw kunt nemen om uw woning effectief te verduurzamen. Tijdens de inspectie maken onze adviseurs onder andere gebruik van 3D scanners, spouwcamera’s en warmtebeeldcamera’s. 

Het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand kan verschillende redenen hebben. Misschien heeft u een kantoor die moet voldoen aan de label C verplichting of u wilt simpelweg gewoon besparen op uw energierekening. Afhankelijk van uw doelstelling maken wij een adviesrapport op maat waarin alle te nemen maatregelen worden beschreven. Voor het uitvoeren van sommige maatregelen ,zoals het aanbrengen van isolatie of het plaatsen van zonnepanelen, hebben wij samenwerkingen met verschillende partijen waardoor wij deze maatregelen voordelig aan kunnen bieden. Wilt u meer informatie over wat een maatwerkadvies voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Alles in huis voor uw verduurzamingsproject

Een overzicht van onze duurzame diensten in de vastgoedsector. 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd wat Enerkorp voor uw project kan betekenen? Stel uw vraag en wij helpen u graag verder. 

Enerkorp logo
Contact Form
Open chat
Stel uw vraag!
Goedendag,

Waar kunnen wij u mee helpen?